Top
Uitleg

Om deel te kunnen nemen aan de Dorpsreunie te Oudebildtzijl dient u zich aan te melden via de deze website.

Klik op deze link, kies het aantal mensen dat u wenst aan te melden en klik op >> Nu Aanmelden. Vul uw gegevens in (bij aanmelding van meerdere personen dient u de extra namen in het "vragen of opmerkingen" veld te noteren zodat wij weten wie er allemaal komen. Ook willen we graag weten wanneer u in Oudebildtzijl woonde of dat u er nog steeds woonachtig bent, en vanaf wanneer. Dit geeft ons een mooi beeld van de deelnemers. Uiteraard kunt u hier ook nog andere mededelingen plaatsen. 

Vervolgens voltooit u de bestelling, dit is pas gelukt op het moment dat u de bedankpagina ziet en u een email ter bevestiging ontvangt. Daarna kunt u de betaling per bankoverschrijving in orde maken.

Lukt het aanmelden niet of zijn er anderzijds vragen/opmerkingen, neem dan gerust contact op met Aafke Valkema-Glazema (0518-421580 of mail naar ouwesylreunie2018@gmail.com).

De kosten voor het bijwonen van de toneelavond (twee Bildtse eenakters) van vrijdag 15 juni, bedragen €5,- p/p. De kaarten worden aan de kassa verkocht. Let wel: VOL IS VOL!

Voor de feestavond (zaterdag 16 juni) hoeft u zich niet vooraf aan te melden, aan de kassa betaald u €5,- p/p entreegeld.